Lynhurtig og alsidig samarbejdspartner

Hos 2LP hjælper vi virksomheder med at styre indretningsprojekter i mål. For nylig har vi hjulpet Boozt Fashion med at indrette deres første fysiske butik, Booztlet, der er en outletforretning, hvor kunderne kan købe kendte mærkevarer i form af restpartier og kollektioner fra forrige sæsoner til favorable priser.

Boozt havde selv idéerne og visionerne, mens vi som sparringspartner og leverandør hjalp med at realisere dem.

”Hos Booztlet ønsker vi, at kunderne bliver inspireret og får en god oplevelse, når de træder ind i vores butik,” fortæller Christian Schreiber, Retail Director i Boozt Fashion og fortsætter: ”Og selvom der er tale om en outlet, har det været vigtigt for os, at butikken stemte overens med vores brand og afspejler, at vi er en online kæde. Det var denne opgave, 2LP og designerne blev stillet over for, og opgaven har de løst på fornem vis”.

Levering under tidspres

Fra projektets start til vi stod med en færdig butik, gik der blot fire måneder.

”Startskuddet lød i september, og på det tidspunkt havde vi hverken lokaler eller et færdigt koncept. 1. december åbnede butikken, så vi har arbejdet med en ekstremt stram tidslinje. 2LP har arbejdet utrolig hårdt med at tegne, producere og installere inventaret, så vi kunne åbne til tiden,” oplyser Christian Schreiber.

Samarbejdet har været godt og effektivt, og det er en af grundene til, at det er lykkedes at udvikle butikskonceptet på så kort tid.

”2LP er leveringsdygtige. Hvis de siger, de kan levere noget til en dato, så leverer de det til den dato. Det var afgørende for mig, og det har de levet op til,” fortæller Christian Schreiber.

Troværdig sparringspartner

2LP var de første, Christian Schreiber kontaktede: ”Jeg havde brug for nogen, jeg kunne stole på, og som kunne guide mig igennem projektet. Jeg havde tidligere arbejdet sammen med 2LP og samtidig fået dem anbefalet af andre, så jeg havde fuld tillid til, at de kunne løfte opgaven”.

Boozt Fashion havde brug for både en sparringspartner, rådgiver og leverandør, og det kunne de få hos 2LP.

”Det afgørende for mig er troværdigheden. Jeg har derfor også kunnet bruge 2LP som sparringspartner til ting, som de hverken havde noget med at gøre eller tjente penge på. Det har været et stort plus, at jeg kunne trække på deres rige erfaring inden for et bredt område. De har været gode til at komme med alternative løsninger, hvis noget ikke har fungeret, og der er i princippet ikke noget, der ikke kan lade sig gøre,” afslutter Christian Schreiber, der har været rigtig glad for samarbejdet og allerede har gang i et nyt projekt med 2LP.