Fra håndskitse til færdigt koncept

Hos 2LP laver vi inventar til Illums Bolighus. De udtænker selv idéerne, mens vi rentegner og producerer samt finder materialer. Én af vores medarbejdere har i mange år samarbejdet med Illums Bolighus’ Interior- & Visual Merchandising Manager, Martin Graae, og vi kender derfor hans tankegang og stil. Det betyder, at vi kan videreudvikle hans enkle udkast med stregtegninger til færdige koncepter til deres butikker i hele Skandinavien, fra Amager Torv til Stockholm og Bergen. Vi leverede blandt andet inventar, da Illums Bolighus åbnede butik i Stockholms Mall of Scandinavia, og Martin Graae fortæller:

”Jeg udviklede og lavede råskitser af de emner, vi gerne ville have i butikken. På et møde med 2LP gennemgik vi materialer og mål, som de tog med tilbage til rentegning. Efter godkendelse satte 2LP inventaret i produktion. De håndterede også leveringen i Sverige, hvor vi selv satte det op. 2LP producerer altid superfint. De gør det godt og er meget professionelle.”

Martin Graae ved, hvad han vil, og vi kommer med input til konstruktion, materialer og overflader for at ramme den ønskede stil fra ham. Han har en solid holdning til udtryk i det hele taget og tænker i alt fra lamper til gastronomi, sengelinned og smykker. Vi laver inventar til hele Illums Bolighus’ koncept, fra kassediske til sengeafdelinger og montrer, nogle med lys i og andre med læderoverflader.

Inspirerende streger og snak

Samarbejdet med Illums Bolighus er inspirerende for os. Martin Graae har mange gode idéer og løsningsforslag til design og det udtryksmæssige område. Han har været visual merchandiser og bygget butikker i mange år, og besidder kompetencer og viden som gør, at han kommer med de fornødne informationer, og sammen kan vi sparre os frem til det bedste resultat.

”Samarbejdet med 2LP synes jeg er utroligt positivt, jeg kan godt lide at lave projekter med dem. De byder ind, hvis man sidder fast i noget, og hvis en bedre løsning byder sig, vender de tilbage med det. 2LP er gode til at læse vores måde at tackle tingene og den måde vi arbejder på – i og med at vi har lavet projekter sammen i en årrække kender de min streg og arbejdsgangen – det er positivt,” fortæller Martin Graae.

Vi forstår hinanden ud fra ganske få streger og snak og udvikler lynhurtigt nye moduler sammen. Det er den nære relation og forståelse for hinanden, som gør, at vi får et fantastisk konstruktivt samarbejde. Forventningsafstemningen er der inden, vi sætter os til bordet.