Fra stregtegning til drømmeinventar

Magasin står selv for afdelingernes konceptudvikling, og her er 2LP fast samarbejdspartner.

2LP har et super godt samarbejde med Magasin, hvor vi er med i udviklingen fra starten, når der skal skabes nye koncepter – vi er med i hele forløbet fra udtænkning af idé til aflevering af det tænkte koncept. Vi realiserer Magasins ideer og fremskaffer materialer, laver tegninger, illustrationer, skitser og endelig prototyper. Her er vores styrke helt klart 2LPs medarbejdere og kompetencer i vores netværk, som kan levere produktet til aftalt tid og til rette pris.

Vi sætter stor pris på vores tætte partnerskab, der holdes vedlige med ugentlige møder i København, hvor vi styrer projekterne og briefes på nye fremadrettede trin. Samtidig tilpasser vi de emner, der skal rulle ud i efterfølgende sæsoner. Vi vil gerne forme deres ideer og ønsker til virkelighed.

Magasins Project Manager Store Design, Susanne Harries, fortæller om relationen: ”Vores samarbejde med 2LP er fantastisk. Vi bruger dem til indretningsprojekter, hvor de er en kæmpe støtte, når vores tanker skal ned på papir. Vi afleverer simple stregtegninger, og så er vi i gode hænder, for derefter realiserer 2LP vores drømme.”

Fra inventarfirma til samarbejdspartner

Susanne Harries forklarer videre, at Magasin har stor tillid til 2LP, og ved aftaler er der ikke mange opfølgninger eller kontroller, som de ellers ser med et hav af andre samarbejdspartnere.

”Vi kan overlade en stor del til dem, også omkring koordinationen. Fra at være et inventarfirma er de med i projektledelsen og blevet vores faste samarbejdspartner. Når 2LP kommer her, er de endda engagerede udover deres egne interesser og kommer med støtte og god vejledning til andre projekter,” forklarer Susanne Harries.
Ben Pashley er Stores Creative Manager i Magasin, og han fortæller om sit samarbejde med os:

“Jeg har et meget godt samarbejde med 2LP – de er de bedste, jeg har. Vi har et partnerskab mere end en leverandørrelation. Det er en fair frem, for ensidig, relation, idét vi samarbejder om tingene. Jeg er i kontakt med dem på daglig basis. Det er også en tillidsfuld relation, og vi er åbne omkring vores planer for det næste år eller to.”

Løsningerne findes

Susanne Harries fortæller, at 2LP er solide samarbejdspartnere, der altid løser opgaven og er gode til både at levere varen og holde tidsfrister. Også omkring økonomien:

”Vi får altid den rigtige pris første gang. Hvis et projekt koster en pris, og vi ikke har råd, så kommer 2LP med forslag til at hente besparelser. Vores samarbejde er baseret på tillid. Og så er de menneskelige. Vi har en god relation med hinanden, og ingen af os gider de relationer, vi ikke kan stole på. Nogle gange ved vi ikke, hvad vi skulle gøre uden dem,” fortæller hun, og Ben Pashley fortsætter: ”Der er et godt mix af personlig og professionel relation i vores samarbejde, og det giver mig ro i sindet at vide, at arbejdet vil blive gjort færdigt, og hvis ikke vil de gøre deres bedste for at fixe det. Når de står for et projekt, ved jeg, at de håndterer hele processen. Det giver mig en følelse af tryghed at have dem involveret.”