Om os

I 2011 fik vi, Lars, Leo og Preben, ideen til en helt ny måde at skabe butiksinteriør og indretningskoncepter på. Med indgående kendskab til branchen, og mere end 45 års erfaring tilsammen, ville vi skabe innovative og funktionelle detailløsninger, som sikrer enestående kundeoplevelser – men ud fra en helt ny arbejdsmodel.

I stedet for at tilbyde et begrænset sortiment og standardløsninger, ville vi give vores kunder et fleksibelt setup hvor friheden til selv at vælge materialer, designer og leverandør er i fokus. På den måde kunne vi skabe en helt særlig arbejdsmodel med unikke løsninger, der passer præcist til den enkelte kundes behov. Vi ville projektlede og rådgive om materialer, koncepter og løsninger – og finde de bedste teams i branchen til at løse opgaven.

Ideen var solid. Og sådan blev 2LP født. I dag er vi et team på mere end 30 mand, som alle er interiørspecialister.

Dedikation, troværdighed og fairness er vores værdier. Vi bor i landlige omgivelser i Aulum ved Herning – så selvom vi skaber butiksindretning til både danske og internationale kunder, har vi fødderne solidt plantet i den midtjyske muld. Vi tror på, at ærlighed, tillid og troværdighed er grundstenene for stærke og langvarige relationer til kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere. Og så lover vi kun, hvad vi kan holde.

I maj 2018 var tiden moden til at udvide forretningsområdet med 2LP Construction. Kunderne har efterspurgt nøglefærdige løsninger – og med den nye afdeling kan vi nu netop binde alle trådene sammen. Vi tilbyder nu at tage vare på alt fra projektstyring, ingeniørberegninger og myndighedsbehandling til koordinering af håndværkere. Det betyder at vore kunder kan fokusere 100% på deres forretning og trygt overlade resten til os.