2LP A/S - One Point of Contact

2LP - One Point of Contact

Du behøver kun at tale med én kontaktperson fra du står foran de rå lokaler til det færdige projekt afleveres. Det skaber et godt overblik, med adgang til en løbende dialog, og et højt orienteringsniveau og tid til kreativ sparring. Kontaktpersonen følger dig gennem hele processen, og fra startup hvor du briefer os om dine visioner for dit nye koncept eller fortæller om dine ønsker til dit nye projekt, og frem til aflevering og åbning af heraf, bliver du guidet, supporteret og involveret i og gennem alle led og processer.

Hvis du har brug for et design- eller arkitektbureau, kan vi anbefale de bedste designere og arkitekter i Danmark eller Europa der matcher dig og dine ambitioner, via vores store netværk.

Efter opstart modtager du hurtigt en tidsplan med milepæle for hvornår du kan forvente at dine projektønsker er færdigdokumenterede og klart til prissætning, hvor hurtigt du kan forvente et endeligt tilbud, hvornår din whitebox fra 2LP Construction står klar, hvornår dit nye inventar kan monteres, med god tid til merchandising, et realistisk bud på hvornår din butik kan åbne og hvornår vi sammen, efter åbningen, kvalitetssikre din nye whitebox eller dit butikskoncept