2LP A/S

NYHEDER

2LP byder velkommen til Hanstholm Køkken

2LP A/S
Opslået: 13. februar 2023

Hanstholm Køkken fortsætter i nyt regi!

Mere end 30 arbejdspladser bevares og målet er, at kunderne får deres køkkener leveret

Mandag morgen – på vinterferiens første dag – blev det en kendsgerning, at den landskendte køkkenvirksomhed beliggende i Nordvestjylland fortsætter med at producere højkvalitetskøkkener, som det har været tilfældet siden 1968.

Det er to garvede erhvervsfolk, der har købt aktiverne ud af konkursboet. Dels familieselskabet bag Lars Gantzel Pedersen, som også var en del af den tidligere ejerkreds, og derudover er det en gammel kending i køkkenbranchen – Villy Jæger fra Aalborg, der er gået ind i projektet via sit medejerskab af 2LP, som producerer inventar til detailhandlen. Villy Jæger indtræder samtidig i rollen som direktør, mens den tidligere direktør Carsten B. Andersen fortsætter som markeds- og fabrikschef.

-Det bliver på et beskåret niveau. Som markedssituationen er i øjeblikket, bliver vi simpelt hen nødt til at skære ind til benet, og det betyder, at vi desværre er nødsaget til at starte med et mindre setup, hvor vi bliver repræsenteret i fem byer med to egne og tre franchisebutikker, siger Villy Jæger.

Man vil fortsat kunne købe det eksklusive køkken med de stolte snedkertraditioner hos store franchise-butikker i Frederikshavn, Aalborg og Svendborg, og man beholder de to flagskibsbutikker på Gammel Kongevej i København og på Åboulevarden i Aarhus som kædeejede showrooms.

– Hermed er vi synligt til stede på samtlige tre kontinenter i Danmark, og ønsker man sig et nyt Hanstholm Køkken, er det næppe et problem med en køretur på op til en god time, hvis man vil se produktet i optimale omgivelser med de rette bordplader, hvidevarer og så videre, siger den nye direktør.

Flere grunde til fortsættelse

– Der er flere grunde til, at vi har valgt at fortsætte, siger bestyrelsesformand Lars Gantzel Pedersen.

– For det første bevarer op mod 30 medarbejdere deres arbejde i de fem butikker og på fabrikken i Vilsund, der af fagfolk betegnes som et mønsterbrug, hvad angår elementproduktion. Og så har vi sikret os en rentabel drift også i tider med lavere konjunkturer, idet vi har lavet aftaler om diverse underleverancer til nye aftagere siger Lars Gantzel Pedersen.

– Vigtigst for Carsten Andersen og mig personligt er dog, at vi nu kan lykkes med at effektuere langt den største del af ordreporteføljen således, at kunderne får leveret de ordrer som de oprindelig havde bestilt, siger Lars Gantzel Pedersen.
Meddelelsen om redningen, som kom ud her til morgen, skabte naturligvis stor glæde blandt de fortsættende medarbejdere.
– Thyboer og de øvrige aktører i Hanstholm Køkken er seje og sindige folk, og går ind til den fortsatte opgave med ydmyghed og gå-på-mod. Dem kan man stole på – også i fremtiden, siger Villy Jæger, som sammen med familien Gantzel Pedersen har smidt så pænt et beløb ind, at man kan regne med Hanstholm Køkken fremover.

Hilsner fra
2LP AS + Hanstholm Køkken

2LP logo