2LP A/S

ABOUT US

2LP blev stiftet i 2011, og er en ung og dynamisk gazellevirksomhed. Her beskæftiger vi os med både udvikling, produktion og implementering af butikskoncepter – både i Danmark og resten af Europa.

Vi er med lige fra de indledende samtaler og de første streger, lige til du står med nøglerne til det færdige projekt i hånden. En af vores fornemmeste opgaver er at du fra start til slut kommunikerer med én og samme person.

Hvem er 2LP?

Vores hovedkontor ligger i Aulum ved Herning. Her finder du omkring +40 dedikerede, erfarne og dygtige kvinder og mænd, alle sammen specialister.

Organisationen 2LP bygger på en flad og dynamisk struktur, hvor det er vigtigt for os at alle bliver hørt og at vi får mest muligt ud af deres kompetencer. 2LP består af en CEO, et salgsteam, et økonomiteam og en række konstruktørteams; hvert team er specialister indenfor deres felt.

Når vi sammensætter vores team, kigger vi ikke kun på et flot CV – vi kigger på hvem der passer ind i fællesskabet, så vi får folk ind der brænder for organisationen.

Hvad laver 2LP?

Hos 2LP producerer vi alt lige fra standard inventar, til high-end specialdesignet inventar. Vores mål er at producere og levere kvalitetsinventar til forskellige brancher, der alle har et ønske om langtidsholdbare, højkvalitetsløsninger.

Vi producerer til flere forskellige brancher, blandt andet:

– Alle grene af detailhandel, såsom stormagasiner, tøjbutikker og modebutikker.
– Apoteker, beauty- og parfumeributikker
– Restaurationsbranchen i form af hoteller, barer og restauranter
… og meget andet!

Du kan se vores tidligere projekter og få inspiration her.

Det er vigtigt for os at være alsidige, og derfor tilbyder vi udover inventar også Construction. Det betyder at vi tager os af alle byggeopgaver, i forbindelse med opbygning og udfærdigelse af nye lokaler. Derudover påtager vi os også gerne opgaver med både ombygning og renovering af eksisterende lejemål.

Hvilke værdier har 2LP?

Vores værdigrundlag kan koges ned til tre ord: dedikation, troværdighed og fairness.

Dedikation

Dedikation handler om vores engagement og ønske op at levere kvalitetsarbejde og opfylde kundernes behov og ønsker. Dette indebærer, at 2LPs medarbejdere er dedikerede til at arbejde hårdt, holde deadlines og sikre, at projekter udføres med omhu og professionalisme. Dedikation er en kerneværdi, og går hånd i hånd med troværdighed og fairness.

Troværdighed

Troværdighed er afgørende for vores succes. Vi opretholder troværdighed ved altid at levere, hvad vi lover, og ved at handle ærligt og professionelt. Dette skaber tillid hos vores kunder og samarbejdspartnere, og det er grundlaget for vores langvarige relationer og en stærk position på markedet. Vores troværdighed er hovedelementet i vores One point of contact”-koncept.

Fairness

Fairness er et afgørende element i vores forretningspraksis. Vi forpligter os til at behandle alle – medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere – med retfærdighed og lige muligheder. Dette skaber et positivt arbejdsmiljø, fremmer tillid og sikrer, at vores beslutninger og handlinger er baseret på etiske principper.

Hele 2LP bygger på vores værdigrundlag; det er det vi arbejder ud fra hver dag, og det vi bestræber os på at alle vores kunder oplever, når de vælger os.

Hvorfor kontakte 2LP?

For os er det ikke afgørende om du har en fuldstændig færdig idé i hovedet, eller bare har en idé om nogle af elementerne.

Vi er altid klar på en uforpligtende samtale om dit projekt, hvor vi tager os tid til at gennemgå dine ønsker og idéer; samtidig med at vi finder ud af hvilke behov din forretning har. Hvis det hjælper, sørger vi også hellere end gerne for at visualisere projektet for dig.

Ring til os på 317 00 377 eller send os en besked med dine ønsker og idéer via vores contact form.

Lad os finde den kontaktperson og det team fra 2LP, der kan føre dit projekt ud i livet!